Meny
Laddar...

Cheerleading 
Cheerleadingen är en efterfrågad aktivitet i Värnamo. Vi är en aktivitet med god sammanhållning och har alltid väldigt roligt tillsammans. Vårt mål är att alla oavsett ekonomiska förutsättningar ska kunna vara med och träna tillsammans med oss, ha roligt och att kunna utvecklas i sin egen takt. 

Cheerleading handlar inte om att stå och vifta med pompoms vid sidan av en match i exempelvis fotboll. Allstar cheerleading som vi sysslar med, är en lagsport som går ut på att skapa ett program till åtta-räkningsmusik där det ska ingå stunt, gymnastik, pyramid, hopp och dans. Ett program brukar vara mellan 1-2,5 minut. Detta är sedan något som går att tävla i där man då visar upp lagets program. Vår cheerleading verksamhet brukar varje säsong åka och delta på tävlingar. Det är 1-2 tävlingar för de tävlingsförberedande lagen och 3-4 tävlingar för de tävlingslagen. Vi brukar även visa upp vår verksamhet på olika evenemang i Värnamo, som exempelvis ”Värnamo Kalaset”. 

I dagsläget har cheerleadingen ca 120 st utövare. Just nu har vi kö till våra grupper. Men är du/ditt barn intresserad av att bli en del av vår verksamhet så finns all information som behövs längre ner på sidan!
 
 Våra lag:
 
SHADE - junior tävling, groupstunt, 2006-2011 
 
SKY - minior, groupstunt, 2009-2012 
 
BLACKOUT - junior tävling, level 2, 2006-2011
 
MIDNIGHT - junior tävling, level 1, 2007-2011
 
MOONLIGHT, minior tävling, level 1, 2010-2012

 

DARKNEKSS, tävlingsförberedande äldre, 2009-2012
 
TWILIGHT, tävlingsförberedande yngre, 2012-2013 
 
SUNSET, miniminior tävlingsförberedande, 2014-2016 
 
TWINKLES, miniminior tävlingsförberedande, 2014-2016
 
Sektionsansvariga:Matilda Larsson, Nellie Lundin, Andrea Karlsson
 
Sms: 070-6613525 (Alva Nilvius) 
 
Ledare för lagen:
 
SHADE: Nellie Lundin, Matilda Larsson 
 
SKY: Hilma Ingelsten
 
BLACKOUT: Alva Nilvius, Nellie Lundin, Matilda Larsson, Ella Larsson
 
MIDNIGHT: Alva Nilvius, Alice Larsson, Matilda Larsson, Nellie Lundin
 
MOONLIGHT: Hilma Ingelsten, Alice Larsson, Sanna Sigvardson 
 
DARKNESS: Lisa Fredriksson, Tuva Lindetorp, Maja Aronsson
 
TWILIGHT: Tyra Stening, Siri Klovhall, Moa Stanell, Siri Wilson
 
SUNSET: Tuva Lundin, Tyra Holmberg, Alva Thuresson, Olivia Wilbertsson 
 
TWINKLES: Edith Remnehöjd, Ellie Bragd, Elly Blom, Elsie Aronsson
 
Anmälan och frågor: 
Anmälan om intresse görs till mejl frisksportcheerelite@outlook.com . Skriv ditt barns för - och efternamn, födelseår, samt mobilnummer till vårdnadshavare. Är det så att det är fullt i det laget ditt barn är i ålder för så ställs man i kö. Sedan blir man då kontaktad så fort vi ser att det finns en plats ledig för ditt barn!
 
Frågor kring ex. kostnader och tider skickas via samma mejl eller till mobil: 070-6613525. Det går bra att prova 3 gånger utan att vara medlem, sen måste man bli medlem och betala medlemsavgift. Det är ett måste att vara medlem i Värnamo Frisksport för att kunna vara med i cheerleadingen. Om du inte redan är medlem kan du bli det på länken här nedan!

Bli medlem här

 Bli medlem